ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ανακοίνωση της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για τον θάνατο του Κώστα Μαραγιάννη


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Κώστα Μαραγιάννη, εγκρίτου συμβολαιογράφου, εκλεκτού συγγραφέα-ιστοριοδίφη, που ξεκίνησε από το Θέρμο Τριχωνίδας και υπηρέτησε την κοινωνία και τον τόπο ως συμβολαιογράφος και ως πνευματικός άνθρωπος με άποψη και μεστό λόγο, αναδεικνύοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  Ο Κώστας Μαραγιάννης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Εταιρείας μας και μετείχε ενεργά στις δραστηριότητες της, με πλείστο ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου μας. Υπήρξε εισηγητής σε ημερίδες και στα ιστορικά και αρχαιολογικά συνέδρια της Εταιρείας μας προσφέροντας πολύτιμο υλικό στην τεκμηρίωση και την προβολή της τοπικής μας ιστορίας.
  Υπήρξε πολυγραφότατος και ακούραστος ερευνητής ιστορικών τόπων και γεγονότων από το αγαπημένο του Απόκουρο και το Αγρίνιο. Ο θάνατος του αφήνει μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ιστοριογραφία και στην ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και ταυτότητας της περιοχής μας.



                                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                                      ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια