ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Το Αγρίνιο πάτησε φρένο στην βία κατά των γυναικών(φωτο-βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Αγρίνιο η δράση της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου «ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ»,στο πλαίσιο ενημέρωσης για τη λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Αγρινίου, και ευαισθητοποίησης  του κοινού απέναντι στο κοινωνικό πρόβλημα της έμφυλης βίας .



Όλοι μαζί,μικροί μεγάλοι, συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Δημοκρατίας και ποδηλατήσαμε στους  δρόμους της πόλης στέλνοντας το μήνυμα: «ΠΑΤΑΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ».



Η έμφυλη βία δεν έχει πρόσωπο, ηλικία, εθνικότητα, κοινωνική τάξη. Μπορεί να συμβεί σε εσένα, στην μητέρα σου, στην αδερφή σου, στην καλύτερή σου φίλη.

Η βία, λοιπόν, είναι δίπλα μας και αποτελεί μάστιγα… Ας βοηθήσουμε στην εξάλειψή της.



Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας Καλαντζής απηύθυνε κάλεσμα στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα, να έρθουν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου για να βοηθηθούν.

Ήδη ο Ξενώνας έχει πραγματοποιήσει πάνω από 500!!! συνεδρίες συμβουλευτικής.

Δείτε τα όσα είπε ο κ.Καλαντζής:






Στους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία υπήρχε δίωρη απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων,ενώ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών φρόντισε η Τροχαία Αγρινίου.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια