ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike αστυνομίκο δελτίο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών  της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πάτρα
Την ημερίδα παρακολούθησαν διαπραγματευτές που υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε την (9-11-2017), στην Πάτρα, ημερίδα συντηρητικής εκπαίδευσης των Αξιωματικών – Διαπραγματευτών, της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, την ημερίδα παρακολούθησαν διαδραστικά διαπραγματευτές, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Κέρκυρας, ενώ συμμετείχαν ενεργά και οι δύο Υγειονομικοί Αξιωματικοί (ψυχολόγοι) της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την εκπαίδευση, αναπτύχθηκαν μέθοδοι διαπραγμάτευσης, αποτιμήθηκαν και αναλύθηκαν πραγματικά περιστατικά, στα οποία είχαν επιληφθεί οι συμμετέχοντες, ενώ πραγματοποιήθηκε και διαδραστική άσκηση με σενάριο ομηρίας.

Σκοπός της ημερίδας, ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας, σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών, στο πλαίσιο της καθημερινής αστυνομικής πρακτικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια