ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εντατικοποίηση ελέγχων και επιβολή αυστηρών προστίμων από τη ΔΕΥΑΜ

Αποτέλεσμα εικόνας για agrinio like δευαμ


Άμεσα ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι από την ΔΕΥΑΜ προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν αδήλωτες παροχές ή παράνομες συνδέσεις του δικτύου ύδρευσης σε όλο το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
   Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, για το σκοπό αυτό θα συσταθούν αντίστοιχα κλιμάκια ελέγχων για τις δημοτικές ενότητες Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιαδών, ενώ θα τηρηθεί απόλυτα το χρονοδιάγραμμα αυτοψιών αλλά και λήψης άμεσων μέτρων.   Όπως σημειώνει σε δήλωσή του «Είναι τουλάχιστον άδικο το γεγονός κάποιοι όχι μόνο να παρανομούν σε βάρος των συνεπών συμπολιτών τους που τελικά επωμίζονται το λειτουργικό οικονομικό κόστος,  αλλά και να αγνοούν τις συνεχείς συστάσεις που έγιναν  με κάθε νόμιμο τρόπο από την ΔΕΥΑΜ τα τελευταία τρία χρόνια. Οι υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης είναι δημόσια αγαθά κοινής ωφέλειας και η διαχείρισή τους επιβάλλεται να είναι ισότιμη προς όλους τους δημότες».

Λήξη προθεσμίας για ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα

   Σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα, σύμφωνα με το άρθρο 52 του Ν. 4483/2017 υπενθυμίζεται προς τους δημότες ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης για ένταξη στον ανωτέρω νόμο, λήγει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 (καταληκτική ημερομηνία).
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια