ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Πάτρα :Αυτός είναι ο Πακιστανός που αποπλανούσε ανήλικα παιδιά


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος είχε συλληφθεί στις (10-10-2017), το βράδυ, στην Πάτρα, μαζί με έναν 54χρονο ημεδαπό από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και βρίσκεται προφυλακισμένος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.


Ειδικότερα, πρόκειται για τον  :
     (επ) ALI (ον) AHSAN του ALI LIAQAT και της AKHTAR BIBI, γεννηθείς 03-02-1985
      στo Πακιστάν,


Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών, ποινική δίωξη, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ΄ εξακολουθηση και της πορνογραφίας ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο  έτος της ηλικίας του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι (8-5-2018), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και κυρίως των ανηλίκων και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων και την διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορουμένου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150, 2610695130  για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια