ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συλλήψεις στο Αγρίνιο

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολείμματα κοκαΐνης.
Παράλληλα συνελήφθη και η 44χρονη μητέρα του 17χρονου για παραμέληση της εποπτείας του.

Σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης, που αφορούσε τη σύλληψη 26χρονου για κλοπή σε κατάστημα τα ξημερώματα της 17-11-2017 στο Αγρίνιο, σας γνωρίζουμε ότι από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, πρόεκυψε ότι ο δράστης το ίδιο βράδυ, είχε διαπράξει τρεις ακόμα κλοπές και συγκεκριμένα, δυο διαρρήξεις αυτοκινήτων ημεδαπών από τις οποίες αφαίρεσε αξεσουάρ των οχημάτων και μια κλοπή σε σκάφος ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή αφαιρώντας εργαλειοθήκες, αξεσουάρ αλιείας και ποσότητα πετρελαίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Υπενθυμίζεται η χθεσινή ανάρτηση ,

«Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε αφαιρέσει από κατάστημα - καφενείο 38χρονης ημεδαπής ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ κατά τη διαφυγή του έθραυσε υαλοπίνακα του καταστήματος.
Σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν οι αστυνομικοί κατά τη σύλληψή του, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα μεθαδόνης».

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από κατάστημα με γυναικεία είδη στο Αγρίνιο ένα αξεσουάρ.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 68,3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του ως οδηγός οχήματος σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια