ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ποδοσφαιρικός αγώνας κατά των Ναρκωτικών από την ΅ΕΛ.ΑΣ & Το ΚΕΘΕΑ


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας κατά των ναρκωτικών, που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, με τη στήριξη της ΕΡΤ
Παραβρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχθές (13 Δεκεμβρίου 2017) το μεσημέρι, ο ποδοσφαιρικός αγώνας κατά των ναρκωτικών, που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, με τη στήριξη της ΕΡΤ, σε γήπεδο στο Πάρκο Γουδή, το οποίο παραχωρήθηκε δωρεάν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο).
Ο φιλικός αγώνας σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία και πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ζωντανά μια διαφορετικη ποδοσφαιρικη συνάντηση, σε τρία ημίωρα, μεταξύ του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και της Ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας, του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ και της μικτής ομάδας δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ. και τέλος μεταξύ της Ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας και της μικτής ομάδας δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν από πλευράς Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Προϊστάμενους του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.
Επίσης, παραβρέθηκαν η Βουλευτής Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή και ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, του πολιτικού κόμματος «το Ποτάμι», Γιώργος Μαυρωτάς.
Τέλος από πλευράς του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, τον αγώνα παρακολούθησαν η Υπεύθυνη του κέντρου, Ελένη Βοτίκα, η υπεύθυνη εκπαίδευσης, Ειρήνη Υφαντή, εκπρόσωποι και θεραπευόμενα μέλη των μονάδων του προγράμματος καθώς και συγγενείς των μελών.  
Τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα είχε αναλάβει, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού τους Σώματος.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στις γενικότερες δράσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπου ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια