ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η ενημερωτική εκδήλωση για το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία (φωτο-βίντεο)



Με πολύ μεγάλη συμμετοχή γονέων,εκπαιδευτικών,κληρικών και πολιτών,πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας,(αλλά και του εξωτερικού χώρου της αίθουσας)η ενημερωτική εκδήλωση για το μάθημα των Θρησκευτικών και τις αλλαγές που έγιναν στα βιβλία των Δημοτικών Σχολείων,παρουσία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ Κοσμά.



Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγρινίου υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.



Την εκδήλωση συντόνισε ο Θεολόγος Φώτης Μάλαινος,



ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θεολόγος Δημήτριος Νατσιός ,Δάσκαλος σε σχολείο του Κιλκίς.



Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Νίκος Ταφιάδης,


ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση και ανέλυσε ποιοι ήταν οι λόγοι για την συνδιοργάνωση της σημερινής ενημέρωσης,ενώ ευχαρίστησε μεταξύ άλλων ,τους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν την εκδήλωση ,μεταξύ των οποίων είναι το agriniolike.gr.

Στην συνέχεια ο κ.Νατσιός παρουσίασε  τις αλλαγές εκείνες στα βιβλία των Θρησκευτικών που προκαλούν τις ενστάσεις και αντιδράσεις οι οποίες έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα ,με σκοπό την αφαίρεση των επίμαχων σημείων.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους καθώς  διατυπώθηκαν πολλά ερωτήματα.

Ακολουθεί βίντεο από την live μετάδοση:





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια