ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εξασθενεί η κακοκαιρία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός


Εξασθένιση των φαινομένων και περιορισμό τους στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην ανατολική Στερεά και στα νησιά του Αιγαίο και την Κρήτη περιμένουμε την Κυριακή 10/12/2017. Σταδιακά όμως έως το βράδυ ο καιρός θα έχει βελτιωθεί παντού. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως τις πρωινές ώρες και σε ορεινές μόνο περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.
H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από -3 έως 13 στη βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 12 και τοπικά 13 στη δυτική Ελλάδα, από 2 έως 17 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν αρχικά ενισχυμένοι από τα νοτιοδυτικά, γρήγορα όμως θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενίσουν.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για σποραδικές βροχές νωρίς το πρωί, γρήγορα όμως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες έως 4 μποφόρ,  ενώ η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 2 έως και 8 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές τις πρωινές ώρες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα νοτιοδυτικά έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βοριάδες με μικρή εξασθένιση.  Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς Κελσίου.

πρόγνωση:http://www.weather.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια