ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γ. Σωτηρόπουλος: Απευθύνομαι στον κ. Π. Τσιχριτζή για πρόσφατη σε βάρος του πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση λόγω χρεών προς το Δημόσιο

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike σωτηρόπουλος

Γ. Σωτηρόπουλος: Απευθύνομαι στον κ. Π. Τσιχριτζή για πρόσφατη σε βάρος του πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση λόγω χρεών προς το Δημόσιο.
Είναι σαφές πως η επόμενη μέρα των εκλογών στις 10 & 11 Δεκεμβρίου πρέπει να βρει ενωμένο τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας αφού όλοι αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Οι δυσκολίες είναι κοινές, η αγωνία της υπερφορολόγησης το ίδιο, οι υποχρεώσεις τρέχουν και όλοι μας μπορούμε να βρεθούμε σε δύσκολη θέση.
Εκεί, όμως, πρέπει να βρίσκουμε συμπαραστάτη το Επιμελητήριο με μια ηγεσία στιβαρή και συνεπή στις υποχρεώσεις της. Έχουμε πει επανειλημμένως ότι επιθυμούμε φως σε όλες τις διαδικασίες και θέλουμε ξεκάθαρες θέσεις απέναντι στην κοινωνία.
Περιήλθε σε γνώση μας ότι στον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Π. Τσιχριτζή, μετά από πρόσφατη δίκη που έγινε στο Αγρίνιο, επιβλήθηκε  πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση 4ετούς φυλάκισης λόγω χρεών  προς το Δημόσιο.
Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνία επιθυμεί απάντηση για το αν μπορεί ένας πρόεδρος που βρίσκεται σε αντιδικία με το Δημόσιο(Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων) για χρέη να εκπροσωπεί τον επιχειρηματικό κόσμο στις διεκδικήσεις, τις σχέσεις και  τις συναλλαγές του με το Δημόσιο.
Ομοίως αν μπορεί ένας πρόεδρος, έχοντας καταδικαστική απόφαση με αντίδικο το Δημόσιο και έχοντάς  του επιβληθεί δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, να προωθήσει τις σύγχρονες πολιτικές για τον επαγγελματία, την φορολογική δικαιοσύνη και τελικά την ανάπτυξη που θα φέρει θέσεις εργασίας.

Η Επιμελητηριακή Ανανέωση θα υπηρετήσει τη διαφάνεια μέχρι τέλους.

Δελτίο τύπου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια