ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εξασφαλίστηκε προσωρινή στέγη για την πολυμελή οικογένεια που κάηκε το σπίτι της


Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, προκειμένου να εξασφαλιστεί προσωρινά κατάλυμα για την επταμελή οικογένεια που έμεινε άστεγη , όταν έπιασε προ ημερών φωτιά το σπίτι της στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.
Σχετική επιστολή απέστειλε σήμερα το πρωί στον κ. Δέδε , οπότε και δρομολογήθηκε άμεσα η αποστολή κοντέινερ ώστε τις ημέρες των εορτών η άτυχη οικογένεια να βρει στέγη.
Συγκεκριμένα  πρόκειται για οικογένεια με τρία ανήλικα μικρά παιδιά, την γιαγιά του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τον θείο τους που διαμένουν προς το παρόν σε αγροτικό αυτοκίνητο.
 «Είναι καθήκον και ευθύνη μας να διασφαλίσουμε την οικογενειακή στέγη. Η μοίρα επιφύλαξε τραγικό γεγονός σε μια οικογένεια που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους. Ο Περιφερειάρχης και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα σταθούμε στο πλευρό της δοκιμαζόμενης οικογένειας. Η ανταπόκριση του Γενικού Γραμματέα ήταν άμεση . Αυτό δείχνει ότι η συνεργασία φέρνει αποτελέσματα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια