ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μεσολόγγι:Τραγωδία στην Τουρλίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike τουρλίδα
φωτο αρχείου

Δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην Τουρλίδα Μεσολογγίου. Οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να παρασύρει έναν αλιέα την ώρα που εκείνος ψάρευε στο λιμάνι και να πέσουν στη θάλασσα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, ένας 30χρονος που είχε κατεύθυνση προς Τουρλίδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς το σημείο όπου ψάρευαν δυο ερασιτέχνες ψαράδες. Παρέσυρε τον έναν τραυματίζοντάς τον με αποτέλεσμα να τον ρίξει στη θάλασσα. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου κατέληξε στο νερό σε βάθος τριών μέτρων.

Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ δύτης ανέσυρε τον οδηγό λίγο αργότερα δυστυχώς νεκρό μέσα από το όχημά του.

Βαριά τραυματισμένος ο 46χρονος ψαράς αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του, ευτυχώς όμως οι γιατροί μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή και να τον διασωληνώσουν.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Σύμφωνα με καταγγελίες το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα θεωρείται επικίνδυνο, αφού καθημερινά σε αυτό αρκετοί άνθρωποι ψαρεύουν ενώ δίπλα τους περνούν με υψηλές ταχύτητες τα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Ν. Καπόγλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια