ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ενημέρωση για τις επεμβάσεις της Π.Υ Αγρινίου στις πληγείσες περιοχές

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike π.υ


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου ειδοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες  για έντονο πλημμυρικό φαινόμενο τόσο στην περιοχή της Μακρυνείας όσο και στην περιοχή της Παραβόλας.

Άμεσα 4 οχήματα  μετέβησαν  στην περιοχή του Ζευγαρακίου  με επικεφαλή τον Υποδιοικητή της Υπηρεσίας και 3 στην περιοχή της Τραγάνα  με επικεφαλή Αξ/κο από την Υπηρεσία του Αγρινίου και ειδοποιήθηκαν τόσο ο Ε.Π.Σ. Γαβαλούς όσο και της Ε.Π.Σ. Παραβόλας.

Στην Περιοχή Ζευγαράκι η Υπηρεσία επενέβη για  διασώσεις ατόμων (α)Διάσωση ηλικιωμένης κυρίας που την είχε παρασύρει ο χείμαρρος , β)διάσωση ηλικιωμένη κυρίας που είχε εγκλωβιστεί εντός της οικίας της από τα νερά και την λάσπης  και η διάσωση της έγινε με την χρήση δισκοπρίονου από το παράθυρο, γ)μεταφορά ηλικιωμένη από ισόγεια κατοικία σε ασφαλή χώρο δ)μεταφορά επιβατών ΙΧ που είχαν εγκλωβιστεί σε ασφαλή χώρο  ) έγιναν πολλές αντλήσεις και παροχές βοηθείας οι οποίες συνεχίστηκαν την Κυριακή και την Δευτέρα.

 Στην Περιοχή της Παραβόλας επενέβη για  διασώσεις ατόμων (α)ηλικιωμένου άντρα με κινητικά προβλήματα από πλημμυρισμένη οικία από Αξ/κο της Υπηρεσία μας β)Τριμελής οικογένεια από πλημμυρισμένη οικία έγιναν επίσης πολλές αντλήσεις και παροχές βοηθείας οι οποίες συνεχίστηκαν την Κυριακή και την Δευτέρα. Την επιχείρηση συντόνιζε ο Διοικητής της Υπηρεσία Αντ/χος Μπόκας Χριστόφορος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια