ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Γιώργος Βασιλειάδης από Αγρίνιο: Είναι αδιανόητο η πόλη του Αγρινίου να έχει ένα παλαιό κλειστό Γυμναστήριο(φωτο)



«Συμφωνήσαμε με τον Δήμο Αγρινίου να ξεκινήσουν οι εργασίες στα γήπεδα Λεπενούς και Καινουργίου καθώς και στο ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου μέσα στο 2018 και να ολοκληρωθούν τέλους του έτους – Προϋπολογισμός 350.000 ευρώ.»


Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και σωματείων στην αίθουσα συνεδριάσεων γνωστού ξενοδοχείου στο Αγρίνιο, είχε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδης βρισκόμενος στη πόλη του Αγρινίου. Παρόν στην συνάντηση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας Γ.Βαρεμένος και Μ. Τριανταφύλλου.



Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ. Δ. Τραπεζιώτης ο οποίος επισήμανε πως όλα όσα ειπώθηκαν από τον Γ.Γ. κατά την επίσκεψή του πέρυσι σήμερα γίνονται πράξη. Τόνισε την σημασία της άθλησης και το δικαίωμα όλων σε αυτή.

Μίλησε για την υπεράσπισης της άθλησης και την αλλαγή του αθλητικού μοντέλου ώστε να πάψει πλέον ο αθλητισμός να είναι συνώνυμο της απάτης και όλων των άλλων κακών. Οι αθλητές δεν είναι καταναλωτές και θα πρέπει να πάψει αυτό.

Επίσης ο κ. Τραπεζιώτης μίλησε για τις ανάγκες του ΔΑΚ Αγρινίου, για τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις που θα πρέπει να γίνουν στην Τριχωνίδα, αναφέρθηκε στα προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και επισήμανε πως πα πρέπει να υπάρξει αυτόνομη ετήσια χρηματοδότηση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Εστίασε στα προβλήματα των γηπέδων Λεπενούς και Καινουρίου και για το πώς ένας δήμος θα μπορέσει να συντηρήσει και να προάγει τον αθλητισμό.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδης ξεκινώντας με την αναφορά του στον προγραμματισμό που έχει γίνει από το υπουργείο αλλά υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να τον ανατρέψουν ευχάριστα ή δυσάρεστα.

«Είναι ευχάριστο πως στον Δήμο Αγρινίου με όλα αυτά που έγιναν από τις πλημμύρες δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε αθλητικές υποδομές. Θα ήθελα να σας πω πως κάθε ευρώ που θα ξοδεύεται θα λύνει προβλήματα της κοινωνίας.

Στόχος μας είναι, μεγαλύτερες μάζες να μπορούν να αθλούνται. Τόσα χρόνια γίνονταν έργα με σημαία ευκαιρίας  και φυσικά έτσι δεν έλυναν τις υπάρχουσες ανάγκες. Αντί να λύνουμε τα προβλήματα τόσα χρόνια και να έχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης, φτιάχναμε φαραωνικά κτήρια και κάναμε εγκαίνια πριν τις εκλογές.

Προτεραιότητά μας να λύσουμε το «ανέκδοτο» του κλειστού Γυμναστηρίου. Το πρόβλημα εδώ είναι τεράστιο στις αθλητικές υποδομές. Είναι αδιανόητο η πόλη του Αγρινίου να έχει ένα παλαιό κλειστό Γυμναστήριο.



Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσουν οι εργασίες  στο γήπεδο της Λεπενούς, του Καινουργίου και στο ταρτάν του ΔΑΚ Αγρινίου μετά από συμφωνία με τον Δήμο μέσα στο 2018 και ως το τέλος του έτους θα ολοκληρωθούν. Έργα ύψους 350.000 ευρώ.

Ξέρουμε πως το προηγούμενο διάστημα η μερίδα του Λέοντος πήγε στην Ναύπακτο αλλά οι ανάγκες ήταν επιτακτικές.

Θα πρέπει κάπου εδώ να σας πω πως το γήπεδο του Θέρμου προχωρά, περιμένουμε την μελέτη από το Μεσολόγγι, επεμβαίνουμε στην πίστα Κανόε-Καγιάκ στον Εύηνο όπου γίνονται εργασίες ήδη.

Με χρηστή διοίκηση και σωστή διαχείριση θα κάνουμε τις καλύτερες και περισσότερες παρεμβάσεις .»

Ακολούθησε συζήτηση με τους εκπροσώπους φορέων και σωματείων οι οποίοι κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους καθώς και όσα πρέπει ακόμη να γίνου για την σωστή πορεία του αθλητισμού.








ρεπορτάζ:agrinioreport.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια