ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ για την διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων



Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και συσσώρευσης υδάτινου όγκου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας των εξής οδικών σημείων του δικτύου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

       59,600 χιλιόμετρο Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, Τοπική Κοινότητα Παναιτωλίου,
       Από 5ο έως 9ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Θέρμου Τοπική Κοινότητα Καινούργιο.


Επίσης, από το 8ο έως το 13ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Αγίου Βλασίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης.

Σε όλα τα σημεία ενεργούν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και συσσώρευσης υδάτινου όγκου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας των εξής οδικών σημείων του δικτύου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας.

       Επαρχιακή Οδός Μακρυνείας - Ναυπάκτου, διασταύρωση Κεράσοβου,
       Επαρχιακή Οδού Αστακού – Μεσολογγίου (γέφυρα Μάστρου).

Επίσης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Φραγκουλέικα έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης.

Παράλληλα, υφίσταται μεγάλος υδάτινος όγκος και εφιστάται η προσοχή των οδηγών στις περιοχές Αιτωλικό, Νεοχώρι, Κατοχή, Λυσιμαχεία και Χρυσοβέργι.

Σε όλα τα σημεία ενεργούν αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια