ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο Δέλλας έσπασε το αήττητο του Ατρόμητου, 1-0 ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι



Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο του αντιπάλου του.

Καλύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Παναιτωλικού δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο ίδιος ο Τραϊανός Δέλλας όταν πήρε τα ηνία της ομάδας του Αγρινίου. Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι που δεν γνώριζε τι πάει να πει ήττα εντός έδρας και που είχε να χάσει από τις 20 Νοεμβρίου (στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ).

Οι φιλοξενούμενοι με μια γκολάρα του Φάρλεϊ Ρόζα έφτασαν στην κατάκτηση μιας πολύτιμης νίκης που τους δίνει βαθμολογική ανάσα και φυσικά τους ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι που έκαναν ένα καλό παιχνίδι και είχαν αρκετές καλές φάσεις και χαμένο πέναλτι του Ουάρντα (απόκρουση Κυριακίδη) έμειναν πίσω στη μάχη του τίτλου, παραμένοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Παναιτωλικού ήταν ο Κυριακίδης ο οποίος είχε τρεις σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων μέχρι το τέλος. Ο Κυριακίδης έπιασε πέναλτι του Ουάρντα και είχε και άλλες σπουδαίες επεμβάσεις.

Συνολικά στο ματς ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος αλλά οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και χτύπησαν στις αντεπιθέσεις, ιδίως στο δεύτερο μέρος όπου πλην του γκολ που πέτυχαν θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλα τέρματα.

πηγή:sports24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια