ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Με επιτυχία το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ στο Αγρίνιο


Την πρώτη θέση πήραν οι Βετεράνοι, αλλά πρωταθλητής ήταν η αλληλεγγύη!


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 03-04 Ιανουαρίου 2018 το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η τοπική μας διοίκηση σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και τον Σύνδεσμο Βετεράνων Μπάσκετ Αγρινίου. Φέτος εκτός απ’ τις τέσσερις ομάδες που διαγωνίστηκαν στο τουρνουά, συμμετείχε και η ομάδα του Α.Ο Αγρινίου, ομάδα Β’ εθνικής κατηγορίας, η οποία έδωσε φιλικό αγώνα με επίλεκτη ομάδα από μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στις ομάδες του Πήγασου, της Προοδευτικής και της Α-93.


     Πουλήθηκαν περισσότερα από τρεισήμισι χιλιάδες εισιτήρια  και μαζί με τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν απ’ τις επιχειρήσεις που στήριξαν το τουρνουά με τις χορηγίες τους, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια σημαντική βοήθεια στους συνανθρώπους μας, μέσω των κοινωνικών δομών της πόλης μας. Οι δομές που θα λάβουν την βοήθειά μας σε τρόφιμα, θα είναι τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου. Επίσης θα βοηθηθούν με χρηματική υποστήριξη η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου και  συνάδελφος αστυνομικός  που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας μέλος της οικογένειάς του.


   Για την επιτυχία του τουρνουά συνέβαλλαν πολλοί άνθρωποι τους οποίους θα θέλαμε ευχαριστήσουμε δημοσίως και ονομαστικά τον καθένα, αλλά στα πλαίσια ενός δελτίου τύπου είναι αδύνατο να γίνει. Γνωρίζουμε ότι το έκαναν απ’ την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο και όχι για να προβληθούν μέσω κάποιου δελτίου τύπου. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στην προσφορά τους και την βοήθεια που πρόσφεραν.



   Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά όλους όσους ασχολήθηκαν με την προπώληση των εισιτηρίων καθ’ όλο το διάστημα των εορτών. Όλους όσους αγόρασαν εισιτήρια στηρίζοντας την προσπάθειά μας έστω και αν πολλοί από αυτούς δεν θα μπορούσαν να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Όλους τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν ως χορηγοί, οι οποίοι σε μια δύσκολη εποχή για τις επιχειρήσεις, πρόσφεραν μεγάλη βοήθεια και στήριξη στην διοργάνωσή μας. Τους διαιτητές, την γραμματεία, τον ηχολήπτη μας, οι οποίοι εργάσθηκαν αφιλοκερδώς δύο μέρες για να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Τον Α.Ο Αγρινίου για την φιλική του συμμετοχή στο τουρνουά, αλλά και τις ομάδες των επίλεκτων. Την φιλαρμονική του δήμου Αγρινίου η οποία στον τελικό του τουρνουά έδωσε ένα πολύ όμορφο τόνο στην εξέδρα. Τα ΜΜΕ της περιοχής μας και ιδιαιτέρως την τηλεόραση του Αχελώου που ήταν και χορηγός επικοινωνίας για την προβολή και διαφήμιση της διοργάνωσής μας όλο το διάστημα πριν και κατά την διάρκεια του τουρνουά.  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αγρινίου και προσωπικά τον Δήμαρχο  Παπαναστασίου Γεώργιο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και αναπληρωτή του δημάρχου Γκρίζη Νικόλαο για την υποστήριξή τους. Ο Δήμος Αγρινίου κάθε χρόνο  θέτει υπό την αιγίδα του την συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελώντας βασικό παράγοντα και πυλώνα στην επιτυχία της διοργάνωσης.





   Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και την υποστήριξη τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Μαρούντα Νίκο και τον αρμόδιο δημοσίων σχέσεων  του Εθνικού Τμήματος της Δ.Ε.Α κ. Φώτογλου Σπύρο. Τους προέδρους των τοπικών διοικήσεων Αχαΐας και Αιτωλίας κ. Νικολάου Τάσο και Κωτρόνη Κώστα.  Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου κ. Νικάκη Δημήτρη. Τον πρόεδρο κ. Κωστάκη Αντώνη και το Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας. Τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου Δημήτρη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Φώτη Ντζιμάνη. Τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Μπόκα Χριστόφορο και τον αναπληρωτή του κ. Πετράκη Ευστράτιο. Τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη του Ιερού ναού του Αγίου Δημητρίου κ. Καντάνη Κωνσταντίνο. Την γραμματέα της Διοικούσας επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ  κ. Κολοβού Λαμπρινή. Τον αντιδήμαρχο κοινωνικής προστασίας του δήμου Αγρινίου κ. Καλαντζή Κώστα.

Η προσφορά και η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, η ανιδιοτελής εργασία και  βοήθεια μελών της κοινωνίας μας που έχουν ανάγκη, αλλά και η στήριξη των φορέων που λειτουργούν γι αυτό το σκοπό, πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος δρόμος να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία. Για την τοπική μας διοίκηση και για την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών αυτό δεν είναι επιλογή, αλλά ύψιστο καθήκον και σκοπό ύπαρξης σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ευχόμενοι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη, φιλία και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.
Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.
SERVO PER AMICEKO
ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια