ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο :Η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (φωτο)


Η Ιστορική Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Στερεάς Ελλάδας χθες Κυριακή 21 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της:

                                                                           Με επιτυχία έγινε στην αίθουσα της PIZZA ROMA η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας μας με την παρουσία πολλών μελών και φίλων της Εταιρείας.



Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Βαρεμένος,η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Τσιχριτζής, ο πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Ρόκκος οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Αγρινίου κ.κΤραπεζιώτης και Διονυσόπουλος, η Διευθύντρια Αγροτικής Οικονομίας Δήμου Αγρινίου κ.Τσιχριτζή, ο Διευθυντής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου κ. Σελιμάς, πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων.
Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της δευτεροβάθμιας Ένωσης φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Δυτικής Ελλάδας ο καθηγητής κ. Λουκάς Γεωργίου. Το δώρο για το φλουρί της πίττας προσφέρθηκε από το παλαιό μέλος της Εταιρείας μας κ. Νερατζή και αφορά την εξαιρετική διδακτορική διατριβή του «Η ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΩΝ» 

«Μεταξύ των πρωτοβουλιών που προωθεί η Εταιρεία μας για τον καινούργιο χρόνο 2018 ξεχωρίζουν οι ενέργειες για τον χαρακτηρισμό ως Διατηρητέων των εγκαταστάσεων του πρώην Καπνικού Σταθμού Έρευνας Αγρινίου με στόχο την επίσπευση των διαδικασιών για την εγκατάσταση στο χώρο αυτό, του Μουσείου Καπνού της μεγάλης καπνούπολης στη Νότια Ελλάδα το Αγρίνιο», τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νίκος Σκιαδάς.

Ευχαριστούμε τους φίλους και τα μέλη που για άλλη μία φορά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά και όρεξη για δουλειά από όλους μας.
                            

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια