ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Με επισημότητα και λαμπρότητα γιορτάζονται τα Άγια Θεοφάνεια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αύριο Σάββατο, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, οι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα παραβρεθούν, με αφορμή τον εορτασμό των Θεοφανείων, στις τελετές αγιασμού των υδάτων που θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια.
Συγκεκριμένα, ο Απ. Κατσιφάρας θα βρίσκεται στην Πάτρα προκειμένου να συμμετέχει στις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού των Θεοφανείων και στον αγιασμό των Υδάτων.
Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος θα παραστεί στις εκδηλώσεις του Αίγιου.

Στην Αχαΐα, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος θα παραβρεθεί στον καθαγιασμό των Υδάτων στην Πάτρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας στην Κάτω Αχαϊα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας στο Δήμο Ερυμάνθου, ο βοηθός Περιφερειάρχη Αντώνης Χαροκόπος στο Αίγιο, Χρήστος Μπούνιας στο Αίγιο, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεόδωρος Νασιώτης στα Καλάβρυτα, Αδαμαντία Ζαχαροπούλου – Στούμπου στο Αίγιο, Τρύφων Φωτόπουλος στην Πάτρα και Κώστας Πετρόπουλος στο Δήμο Ερυμάνθου.

Στην Αιτωλοακαρνανία, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Χριστίνα Σταρακά θα βρεθεί στο Αγρίνιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας στον Αστακό και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης στην Ι.Π. Μεσολογγίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Γιώργος Τσόγκας στην Αμφιλοχία , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Απόστολος Ευθυμίου στο Αιτωλικό, Νάνσυ Κωνσταντοπούλου στη Ναύπακτο, Τάκης Κοκκινοβασίλης στο Στράτο.

Στην Ηλεία, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο Κατάκολο, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος στην Κυλλήνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Μητρόπουλος θα βρίσκεται στον Ποταμό Αλφειό (Γέφυρα Άσπρων Σπιτιών), οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Πλατανιάς στην Κυλλήνη, Γιάννης Αρβανιτάκης στην Κυλλήνη, Εύη Βεργοπούλου στην Γλύφα, Μανώλης Αγιομυργιαννάκης στο Αλιευτικό καταφύγιο Παλουκιού και Λάμπης Αριστειδόπουλος Λάμπης στο Κατάκολο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια