ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Ιστορική και Αρχαιολογική Εταιρεία Δ. Στερεάς Ελλάδας για την ημερίδα του Σαββάτου



 Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που το Σάββατο το βράδυ 27 Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκαν στο Κάλεσμα μας και γέμισαν με την παρουσία τους την αίθουσα διαλέξεων του Παπαστράτειου Μεγάρου στο Αγρίνιο για να παρακολουθήσουν την Μεγάλη Ημερίδα που αφορούσε το έργο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

  Ευχαριστούμε επίσης τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης δηλαδή την Εφορεία Αρχαιοτήτων και τον Δήμο Αγρινίου. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων κατάφερε μέσα στα πλαίσια μιας απογευματινής Ημερίδας να παρουσιάσει συνοπτικά όλο το έργο της την τελευταία τετραετία. Η Προϊσταμένη κ. Ολυμπία Βικάτου και τα στελέχη της Εφορείας, δηλαδή συνολικά έντεκα ομιλητές είναι ιδιαίτερα αξιέπαινοι γιατί με συγκροτημένο και λιτό τρόπο κάλυψαν χωρίς να κουράσουν την παρουσίαση όλων των ανασκαπτικών ευρημάτων της Ιόνιας οδού και όχι μόνον. Ευχαριστούμε επίσης τις δύο συντονίστριες της εκδήλωσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας κυρίες Κωνσταντία Ζαφείρη και Δανάη Κουζέλη.

  Εκ μέρους της Εταιρείας μας επίσης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε και τους συμπολίτες μας που στήριξαν οικονομικά την Εταιρεία μας στην εκδήλωση αυτή και οι οποίοι είναι: το Διαγνωστικό Κέντρο και η μονάδα τεχνητού νεφρού «ΕΥΗΝΩΡ» , την φαρμακαποθήκη «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», το Μικροβιολογικό εργαστήριο Σωτήρη Καραλή, την Μαρία Ανδρίκουλα-ενδοκρινολόγο, την επιχείρηση Π. Μπίμπας Ι.Κ.Ε, την Εurobank και την επιχείρηση Cobo cafe.


                                                            ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Δελτίο τύπου 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια