ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Συνεδρίαση του δικτύου «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα»

Αποτέλεσμα εικόνας για agrinio like περιφέρεια

Την πρώτη της συνεδρίαση για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 η Εκτελεστική Επιτροπή της «Συμμαχίας για την επιχειρηματικότητα», που έχει συγκροτήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την συμμετοχή 32 φορέων της περιοχής.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12.30μμ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Για την συγκρότηση του δικτύου της «Συμμαχίας» ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έχει σημειώσει ότι: «Σε μια εποχή το πρόβλημα της κοινωνίας είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, η συγκρότηση της Συμμαχίας για την Ανάπτυξη δημιούργησε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ φορέων και επιχειρηματιών. Αυτό είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο για την Περιφέρεια μας. Αυτή η ένωση δυνάμεων μας είναι χρήσιμη για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καρπέτας, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, έχει επισημάνει: «Πρόκειται για μια άτυπη σύμπραξη 32 φορέων της περιοχής μας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Είμαστε η πρώτη ελληνική Περιφέρεια που το καταφέραμε, γιατί θεωρούμε ότι μόνο με την ένωση δυνάμεων μπορούμε να δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται η επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας. Προχωράμε πιστεύοντας ότι η επιχειρηματικότητα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στη γνώση και την επιχειρηματική ανάπτυξη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια