ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος συνάντησε τα παιδιά,στο 21ο Δημοτικό Σχολείο



Ενθουσίασε ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος γονείς και μαθητές οι οποίοι χθες το απόγευμα συναντήθηκαν στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Ο συγγραφέας παρουσίασε το βιβλίο του "το κουμπί της αγάπης" ,ενώ ακολούθησε θεατρικό δρώμενο "ο Τριγωνοψαρούλης" με την συμμετοχή μαθητών.

Ζωγραφιά την οποία επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός του σχολείου Μιχάλης Γκέκας 




Λίγα λόγια για τον συγγραφέα από το el.wikipedia.org
Ο Βαγγέλης Ηλιόπουλος είναι συγγραφέας λογοτεχνίας. Γράφει βιβλία κυρίως για παιδιά και εφήβους.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Έχει κάνει θεολογικές και παιδαγωγικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1984 έως σήμερα εργάζεται ως δάσκαλος στη Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου. Με την παιδική και εφηβική λογοτεχνία άρχισε να ασχολείται ενεργά από το 1995. Με το πρώτο του κιόλας βιβλίο κατάφερε να αποσπάσει έπαινο από το ελληνικό τμήμα της ΙΒΒΥ. Από τότε έχει γράψει πλήθος βιβλίων, ενώ έχει κάνει και πολλές μεταφράσεις. Έργα του έχουν βραβευτεί και ορισμένα έχουν διασκευαστεί για θέατρο, κουκλοθέατρο, κινηματογράφο.

Έργα του με τον Τριγωνοψαρούλη έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν στην Κίνα και στην Κορέα. Ο Βιβλιοπόντικας και ο Θέμος στην Γερμανία, στην Κορέα, στη Μαλαισία και στην Τουρκία. Τέλος, από το 2008 είναι πρόεδρος του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου









Οι φωτογραφίες και το βίντεο αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο facebook.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια