ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike πολυτέκνων

Εκφράζουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες σ’ όλους ανεξαιρέτως τους συντελεστές της επιτυχίας της ημερίδας μας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Παπαστρατείου Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με θέμα <<Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΑΘΕΑΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ>>.
     Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στο σεπτό ποιμενάρχη μας κ. κ. ΚΟΣΜΑ, στον Αξιότιμο κύριο Δήμαρχο Αγρινίου και την κυρία Μαρία Παπαγεωργίου  Αντιδήμαρχο πολιτισμού, καθώς και στους χορηγούς της εκδήλωσης μας οι οποίοι  βοήθησαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της ημερίδας.
      Ανάλογες ευχαριστίες εκφράζουμε και στους εκλεκτούς ομιλητές, όπως επίσης και σε όλους όσους και όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους.
      Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας που ήταν , ο τηλεοπτικός Σταθμός ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV  και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ , καθώς και  όλους τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.      Ευχαριστίες εκφράζουμε και στον συντονιστή των εργασιών της ημερίδας μας Δημοσιογράφο κύριο Νικόλαο Κανή .

      Τέλος χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση τις λίαν ευεργετικές εξαγγελίες του Δημάρχου Αγρινίου κυρίου Γεωργίου Παπαναστασίου, για μείωση 50% των Δημοτικών Τελών και ύδρευσης για όλες ανεξαιρέτως τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας, με την μοναδική προυπόθεση να προσκομίσουν στη ΔΕΥΑ βεβαίωση από το Σύλλογο μας. Το μέτρο αφορά και τις πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ενηλικιωθεί τα παιδιά τους.

      Η καλή αγωνία και το ουσιαστικό ενδιαφέρον του κυρίου Δημάρχου για το Δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδος μας που είναι οξύτατο, αποδεικνύεται από την πρωτοποριακή του εξαγγελία ότι θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Αγρινίου, τη χορήγηση 3.000 ΕΥΡΩ στις Μητέρες που θα αποκτήσουν 4ο παιδί.
       Είθε την πρακτική αυτή να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμοι και προ πάντων η κεντρική Κυβέρνηση και να λάβει ευνοικά μέτρα υπέρ του θεσμού της οικογένειας και ιδιαίτερα της πολύτεκνης.
       Θα είναι αυτή μια πραγματική πατριωτική και Εθνική πολιτική αν στηριχθεί εμπράκτως ο ιερότατος θεσμός της οικογένειας.
                                                   Σας   ευχαριστούμε όλους

                                                                                ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια