ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οι χθεσινές συλλήψεις σε Ναύπακτο Μεσολόγγι και Αστακό

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συλλήψεις


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ξηροπήγαδο Ναυπακτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών για  ληστεία και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράνομη οπλοφορία.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στο Μεσολόγγι, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 17 γραμμαρίων.


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Αστακό, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι προέβη σε πλημμελή φύλαξη κυνηγετικού του όπλου, το οποίο κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα άγνωστος δράστης σε μη ακριβές προσδιορισμένο χρόνο να του το αφαιρέσει από ερμάριο της οικία του.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του όπλου και των δραστών που το αφαίρεσαν.


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες, προϊόντα οικιακής χρήσης, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια