ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Δήμος Μεσολογγίου :Μην προσπαθείτε ν’ αποπροσανατολίσετε τους δημότες! Δεν πείθετε κ. Παπαδόπουλε!

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike δήμος μεσολογγιου

Με την «βοήθεια» ατυχούς έως προσβλητικού μοντάζ, ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος σήμερα με ανακοίνωσή παρουσίασε ως χώρο γαμήλιων δεξιώσεων με χρήση κέτερινγκ το χώρο της Πινακοθήκης (Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης) του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
  Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε τον ίδιο αλλά και τους συμπολίτες μας πως μετά την τέλεση του πολιτικού γάμου που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, οι νεόνυμφοι προσέφεραν στους προσκεκλημένους την καθιερωμένη μπομπονιέρα κι ένα συσκευασμένο γλυκό στην είσοδο του κτηρίου της Πινακοθήκης.
  Εντός του χώρου, δεν διοργανώθηκε κανένα απολύτως «κέτερινγκ» -όπως ο ίδιος επικαλείται στην ανακοίνωσή του - «υπό το βλέμμα» μάλιστα των έργων τέχνης που φιλοξενούνται εκεί. Κάτι τέτοιο άλλωστε είναι αδιανόητο για τον επί 35 ολόκληρα χρόνια υπάλληλο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ο οποίος επιμελείται προσωπικά την διατήρηση του χώρου σε άψογη κατάσταση!
  Η ατυχής ανακοίνωση του κ. Παπαδόπουλου, θεωρούμε πως οφείλεται σε λανθασμένη πληροφόρηση. Ωστόσο επισημαίνεται στον ίδιο,  πως η προσφορά εθιμικών «κερασμάτων» μετά από κάθε γαμήλια τελετή, γίνεται με τον αντίστοιχο τρόπο στην είσοδο των Ιερών Ναών, χωρίς να διακυβεύεται η ιερότητά τους….

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια