ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν 14 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και 11 του Δήμου Ζαχάρως, στην Π.Ε Ηλείας


Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας 14 Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και άλλες 11 του Δήμου Ζαχάρως στην Π.Ε Ηλείας.

Έπειτα από σχετικό αίτημα των Δήμων και εισήγηση  του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Γιώργου Γεωργιόπουλου προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας,  Γιάννης Καπάκης, εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα να προχωρήσει στην έκδοση σχετικής Απόφασης Κήρυξης σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Τοπικών Κοινοτήτων της  Π.Ε. Ηλείας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από ακραία καιρικά φαινόμενα  που εκδηλώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά την κήρυξη σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Τοπικών Κοινοτήτων Μακρισίων, Βρύνας, Γρύλλου, Φρίξης, Πλατιάνας, Γραίκα, Καλλιθέας, Λιβαδακίου, Βρεστού, Μυρωνίων, Δαφνούλας, Σέκουλα, Ματεσίου και Δραγωγίου του Δήμου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων.

Επίσης, αφορά τις Τοπικές Κοινότητες Κακοβάτου, Ανηλίου, Νεοχωρίου, Ταξιαρχών, Γιαννοτσοχωρίου, Πρασιδακίου, Αγίου Ηλία, Νέας Φυγαλείας, Πετραλώνων, Περιβολίων και Φιγαλείας του Δήμου Ζαχάρως.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια