ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Παναιτωλικός :Νίκησε η Κ15, έχασε η Κ17


Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν σήμερα στο Emileon οι ομάδες του Παναιτωλικού με αντίπαλο την Ξάνθη στα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17, που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις, έχασε 1-0 με γκολ που δέχτηκε στο 14’. Με καλή απόδοση στο β’ ημίχρονο άγγιξε την ισοφάριση χάνοντας ευκαιρίες, ενώ είχε δύο δοκάρια στο 57’ με εκτέλεση φάουλ του Λιάβα και στο 85’ με πλασέ του Πανταζή.

Αγωνίστηκαν οι: Παρδαλός, Λιάβας, Παναγιωτίδης, Πανταζής, Ράπτης (80’ Ντόκας), Σκόνδρας, Χοχτούλας (88’ Παλιάτσας), Κωνσταντόπουλος (89’ Αγρογιάννης), Νταλιάνης (46’ Φραγκούλης), Ντούλιας (68’ Καρατσώλης), Σκιαδάς.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο, η ομάδα Κ15 νίκησε με 2-0. Στο 6’ από ωραία συνεργασία Παπαχρήστου – Τρομπούκη – Παχνή, ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 16’ από σέντρα του Λάκκα, ο Δήμος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την ομάδα μας, η οποία είχε στο β’ ημίχρονο δύο πολύ καλές στιγμές με τον Παπαδήμα. Με τη νίκη αυτή εξασφαλίστηκε η 3η θέση και μπορεί να διεκδικήσει τη 2η με νίκη στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον πρωταθλητή του ομίλου ΠΑΟΚ. 

Αγωνίστηκαν οι: Βοϊδής, Λαζαρίδης, Χρήστου, Βασίλας, Παπαχρήστος (64’ Ντζάλας), Τσιακούμης, Δήμος (70’ Παπαδήμας), Σοροβός (77’ Πλιάτσικας), Λάκκας (66’ Κοκκώνης), Παχνής (47’ Κρανιώτης), Τρομπούκης.

Η ομάδα Κ20 δεν αγωνίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια