ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Α.Ο Αγρινίου :Συνέντευξη του Δημήτρη Μήτσου



Ο αρχηγός της ομάδας και προπονητής Ακαδημιών Δημήτρης Μήτσου μίλησε για την πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τους στόχους της ομάδας, την παρουσία του κόσμου αλλά και το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στην καριέρα του με την ενασχόλησή του με την προπονητική.

Αναλυτικά:

Δημήτρη η ομάδα μετά από 20 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Πως κρίνεις τη μέχρι τώρα επίδοση;
Σίγουρα έχοντας κάνει ένα μουδιασμένο ξεκίνημα είχαμε παρεκκλίνει από τους αρχικούς μας στόχους. Παρόλα αυτά έχουμε επανέλθει σε ανοδική πορεία με πολύ σκληρή δουλειά και προσπάθεια σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, δύσκολο και άκρως ανταγωνιστικό.

Το ρεπό αυτής της εβδομάδας σας βγάζει λίγο εκτός ρυθμού τη δεδομένη χρονική στιγμή;
Ένα ρεπό μέσα στην αγωνιστική περίοδο μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά αλλά και αρνητικά. Εξαρτάται πως θα το αντιμετωπίσεις. Εμείς είχαμε χρόνο να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, να βελτιωθούμε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο χωρίς να μας “πιέζει” το παιχνίδι της Κυριακής. ούτως ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι την επόμενη αγωνιστική.

Είναι η αναμέτρηση με το Πευκοχώρι εκτός έδρας η σημαντικότερη για την πορεία της ομάδας λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία;
Για μας κάθε παιχνίδι από δω και πέρα είναι σημαντικό. Δεν έχουμε το περιθώριο να χαλαρώσουμε, ούτε να υποτιμήσουμε κανένα αν θέλουμε στο τέλος της σεζόν να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ποιες είναι οι αλλαγές που έχει φέρει ο Γιάννης Διαμαντάκος σε αυτούς τους τέσσερις μήνες που βρίσκεται στην ομάδα;
Νομίζω ότι το κομμάτι στο οποίο έχουμε δείξει μεγάλη βελτίωση με τον κόουτς και φαίνεται αν κοιτάξουμε τα τελευταία μας παιχνίδια είναι η άμυνα.

Ποια παιχνίδια μέσα στη χρονιά σου έχουν μείνει είτε για τη θετική είτε για την αρνητική τους έκβαση;
Σίγουρα το πρωτάθλημα κρύβει ακόμα πολλές συναισθηματικές εκπλήξεις, οπότε αυτή είναι μια ερώτηση που θα πρέπει να απαντήσω στο τέλος της σεζόν.

Έχεις χρόνια στην ομάδα και φέτος είσαι και αρχηγός της. Θεωρείς ότι αυτή τη σεζόν είναι μεγαλύτερη η ευθύνη για σένα;
Ναι νιώθω πλέον σα στο σπίτι μου που λένε σε αυτήν την ομάδα, καθώς κλείνω 5 χρόνια αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ. Σίγουρα νιώθω μεγάλη ευθύνη αλλά και χαρά που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας.

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει για την τελική θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα;
Ξεκάθαρα μέσα στην τετράδα όπως είπα και πιο πάνω. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για το τέλος του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί χωρίς δικαιολογίες.

Πως κρίνεις την παρουσία του κόσμου στους φετινούς εντός έδρας αγώνες, αλλά και τη στήριξή του στον εκτός έδρας αγώνα στο Μεσολόγγι την περασμένη Κυριακή;
Τι να πω γι’ αυτόν τον κόσμο! Πραγματικά όλα τα χρόνια που θυμάμαι τον εαυτό μου στην ομάδα μια καρέκλα παραπάνω γέμιζε κάθε φορά και φτάσαμε στο σημείο να έχουμε αποκτήσει έναν πυρήνα σταθερών φιλάθλων που αγαπάνε και ακολουθούν την ομάδα μαζικά ακόμα και σε εκτός έδρας παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη στο Μεσολόγγι, ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές κοινό με παλμό και αγάπη για την ομάδα.

Εκτός από την μπασκετική σου καριέρα έχεις ξεκινήσει και την προπονητική στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ποιες είναι οι πρώτες σου εικόνες και ποιες οι προσδοκίες και στο κομμάτι αυτό;
Μπαίνοντας στο κομμάτι της προπονητικής άρχισα να βλέπω κάποια πράγματα αλλιώς και σαν παίκτης. Νομίζω έχω πολλά να μάθω ακόμα, είναι κάτι το οποίο έχω σπουδάσει, το αγαπάω πολύ και θα ήθελα να το ακολουθήσω στο μέλλον επαγγελματικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια