ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Μύτικας :Πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα,νεκρός ο οδηγός του


Αναλυτικά όσα αναφέρει το τοπικό blog mytikaspress.blogspot.gr

Πρώτη ενημέρωση:

11:45 μ.μ.: Τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Μύτικα πριν από λίγα λεπτά. Κατά τις 11:20 το βράδυ, συνάνθρωπος μας βρέθηκε με το αυτοκίνητο του μέσα στην θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το μπαστούνι του λιμανιού που είναι προς το Κ.Υ. του Μύτικα, έπεσε προς τη θάλασσα στο χώρο του βυθισμένου λιμανιού.
Έγινε αντιληπτός από ανθρώπους μέσα από μαγαζί που είναι στο σημείο και ειδοποιώντας και τρέχοντας, ανασύρθηκε από δύτη που μένει στον Μύτικα μετά από 20 λεπτά περίπου, μέσα από το αυτοκίνητο του που είχε αναποδογυρίσει στον βυθό και αυτή την στιγμή μεταφέρεται στο Κ.Υ. Μύτικα που εφημερεύει ώστε να του δοθεί ιατρική βοήθεια. Η μεταφορά έγινε με αγροτικό αυτοκίνητο, μιας και ασθενοφόρο δεν έχουμε στο Κ.Υ. και ούτε ήρθε από κάπου αλλού. Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή στο λιμάνι αγωνιώντας για την τύχη του συνανθρώπου μας.
Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά....

Νεότερη ενημέρωση:
12:11 π.μ.: Δυστυχώς όπως μας μεταφέρουν φίλοι μας που βρίσκονται αυτή την στιγμή έξω από το Κ.Υ. Μύτικα, ο συνάνθρωπος μας έχασε τελικά την ζωή του. Πραγματικά πολύ κρίμα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια