ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου καταδικάζουν τις επιθέσεις από παραβατικούς ρομά

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike μεσολογγίου

Η ανακοίνωση του Δ.Σ

Τους τελευταίους μήνες παρατηρούνται αυξημένα κρούσματα βιαιοπραγιών κατά του προσωπικού του Νοσοκομείου Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, στις (30-1-18) υπάλληλος Σεκιούριτι, δέχτηκε σωματική επίθεση και απειλές κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του από παραβατικούς Ρομά……., στις (22-3-18) ασκούμενος Μαθητής δέχτηκε και αυτός σωματική επίθεση και κλοπή του τηλεφώνου του, στις (8-4-18) έσπασαν Ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας ……, την Παρασκευή (20-4-18) γρονθοκοπήθηκε συνάδελφος Ιατρός ενώ ασκούσε τα καθήκοντα του στα τακτικά ιατρεία του Νοσοκομείου……., ξημερώματα στις (23-4-18) ομάδα Ρομά υπό την επήρεια μέθης προκάλεσε φασαρία και φθορές σε ιατρικό μηχάνημα του ΤΕΠ….

Η παραβατικότητά μιας μερίδας Ρομά πέρα από τις φθορές και τις κλοπές έχει αυξηθεί επικίνδυνα στο Νοσοκομείο μας, θέτοντας πλέον σε κίνδυνο και την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων σε αυτό.

Μετά το τελευταίο περιστατικό επίθεσης σε βάρος του Ιατρού προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ο Σύλλογος Εργαζομένων με τον Διοικητή του Νοσοκομείου ενημέρωσαν την Εισαγγελέα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας.

Για να αποφευχθούν τα χειροτέρα και για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου καλούμε άμεσα:
Την Εισαγγελέα και τον Αστυνομικό Διευθυντή να πάρουν κάθε μέτρο, για την ασφάλεια της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων και την διασφάλιση των υποδομών της δημόσιας περιουσίας,

Την ευαισθητοποίηση του Συλλόγου Ρομά της περιοχής προκειμένου να πράξει τα δέοντα για την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων,
Την Διοίκηση του Νοσοκομείου να μεριμνήσει ώστε να ενισχύσει με επιπλέον μόνιμο προσωπικό την φύλαξη του Νοσοκομείου και να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να προασπίσει την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και την ήρεμη νοσηλεία και παραμονή των ασθενών στο Νοσοκομείο.

ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια