ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Νίκη εκτός έδρας για τον Α.Ο Αγρινίου


Για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας o AO Aγρινίου κέρδισε στον Παλαμά τους Τιτάνες με σκορ 101 - 68. 

Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΑ έφτασε τις 13 στο πρωτάθλημα και έχει 36 βαθμούς.

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα τοπυ Αγρινίου πήρε μικρή διαφορά και προηγήθηκε με 6 πόντους στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου και με 7 στο ημίχρονο. Τα πάντα κρίθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο όπου με επιμέρους σκορ 18 - 33 ο ΑΟΑ προηγήθηκε με διαφορά 22 πόντων, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο συνέχισε δυνατά φτάνοντας στο τελικό +33.

Δεκάλεπτα: 20 - 26, 19 - 20, 18 - 33, 11 - 22.

Διαιτητές: Κατωτικίδης - Παπανικολάου

Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Δημήτρης Αρχοντούλης): Μπιζιώτης, Τσούμας 4, Γεωργαντζάς 30 (4), Κατσαδούρος, Μπακαβέλος, Τσιμούρτος, Αρχοντούλης, Μακρής 11(3), Μούμογλου 4 (1), Μανδαλάκης 18 (1), Αποστολάκης 1.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 6, Μπερερής 2, Κυριλής Θ. 13(3), Μουρατίδης 11 (3), Γκρέκας 7, Κυριλής Δ. 3, Τάσσος 21, Κασαμπαλής 6, Μήτσου 16(2), Σταύρου 6, Τάγκας 10 (2).

Οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Διαμαντάκου

Αναλυτικά:

Φεύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Μετά την ανάπαυλα καταφέραμε να έχουμε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και επιθετικά να βρούμε λύσεις τόσο κοντά στο καλάθι όσο και από τη γραμμή του τριπόντου και αυτό είχε σα συνέπεια να ελέγξουμε απόλυτα το παιχνίδι. Είναι μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους, όπως είχαμε πει, η έκταση της διαφοράς και του σκορ δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει, διότι την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, έτσι ώστε μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε άλλη μία νίκη στην έδρα μας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια