ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ομάδα οπαδών απείλησε με μαχαίρωμα μαθητές Γυμνασίου Αγρινίου στην Πάτρα κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike αστυνομία

«Ή θα βγάλετε την μπλούζα σας ή θα σας μαχαιρώσουμε» άκουσαν τέσσερις μαθητές της 3ης τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου, να τους λέει μια παρέα 20 περίπου ατόμων οπαδών τοπικής ομάδας καθώς περπατούσαν στην Πάτρα στα πλαίσια σχολικής εκδρομής.

Οι τέσσερις Αγρινιώτες μαθητές σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com φορούσαν συγκεκριμένη μπλούζα της ομάδας του Παναιτωλικού και δέχθηκαν λεκτική επίθεση «ή θα βγάλετε την μπλούζα σας ή θα σας μαχαιρώσουμε», από ομάδα σχεδόν 20 ατόμων οπαδών τοπικής ομάδας, κατά την παραμονή τους στην Πάτρα στα πλαίσια εκδρομής με αρχικό προορισμό την Ολυμπία και στην συνέχεια κατά την επιστροφή στάθμευση στην Πάτρα.

Οι μαθητές τρομοκρατήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν προς διαφορετική κατεύθυνση ο καθένας. Ο ένας μάλιστα από τους μαθητές, κατάφερε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, έφτασε στο σημείο που ήταν το λεωφορείο λίγο πιο μετά όπου έφτασε και Αστυνομική δύναμη. Εν συνεχεία βρέθηκαν και τα υπόλοιπα τρία παιδιά και μαζί με τον Δ/ντή-συνοδό καθηγητή στην εκδρομή οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και κατέθεσαν για το συμβάν.

Τα παιδιά όλα είναι καλά στην υγεία τους, επέστρεψαν όλοι και έφτασαν στην πόλη του Αγρινίου λίγο μετά τις 22:30 με κάποια αργοπορία από το κανονικό πρόγραμμα της εκδρομής λόγω του συμβάντος.

πηγή:agrinioreport.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια