ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καινούργιο :Ξεκίνησαν οι εργασίες στο συντριβάνι (φωτο)


Σάρκα και οστά επιτέλους φαίνεται ότι παίρνει η επισκευή του συντριβανίου στην είσοδο του Καινουργίου μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης.

Πρόκειται ουσιαστικά για ολική ανακατασκευή που θα ομορφύνει την πλατεία της Χαραυγής.Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την αποκατάσταση και την λειτουργία του συντριβανίου(όπως και άλλων στο Δήμο) και όπως είχε αναφέρει παλαιότερα στο kainourgiopress ,όταν θα εντάσσονταν το έργο σε κονδύλι θα ξεκινούσαν οι εργασίες.



Πριν μερικές εβδομάδες κλιμάκιο του Δήμου έκανε αυτοψία και κατέγραψε την κατάσταση ,ενώ σήμερα ξηλώθηκαν τα πλακάκια και οι κατεστραμμένες κατασκευές και έγινε καθαρισμός του χώρου.





Είναι το δεύτερο σημαντικό έργο αναβάθμισης μετά την δημοτική παιδική χαρά στην κεντρική πλατεία του χωριού,ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ανακατασκευή μιας ακόμη δημοτικής παιδικής χαράς,με πιστοποιημένα όργανα, η οποία βρίσκεται στην παραλία Αγίου Γεωργίου ,δίπλα στην Τριχωνίδα και αποτελεί πόλο έλξης για παιδιά και επισκέπτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια