ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ολοκληρώνεται η παιδική χαρά Ευηνοχωρίου,προχωρούν οι διασταυρώσεις στο Αιτωλικό


Έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της   παιδικής χαράς Ευηνοχωρίου, η οποία περιλαμβάνεται στους πέντε αντίστοιχους πιστοποιημένους χώρους που έχουν προγραμματισθεί σε πρώτη φάση για το Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.
   Στο Ευηνοχώρι, ο χώρος αναψυχής -ψυχαγωγίας νηπίων και παιδιών δημιουργείται εκ νέου, περιλαμβάνοντας τον κατάλληλο και πιστοποιημένο εξοπλισμό παιχνιδιών και οργάνων, περίφραξη, καθώς επίσης δάπεδο ασφαλείας. 
   Εκτός των πέντε πρώτων παρεμβάσεων σε Μεσολόγγι, Νεοχώρι, Ευηνοχώρι, Μάστρου και Γουριά, ο Δήμος περιλαμβάνει στον συνολικό σχεδιασμό 17 ακόμη αντίστοιχους χώρους.


   Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά το έργο της αναμόρφωσης συντήρησης οδοποιίας περιλαμβάνοντας δέκα συνολικά διασταυρώσεις στο νησί του Αιτωλικού. Η παρέμβαση - πέρα από την αισθητική βελτίωση-κρίθηκε απαραίτητη για την αντιμετώπιση κυκλοφοριακών κινδύνων από την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, την ασφαλή διέλευση πεζών αλλά και την αποφυγή τοπικών πλημμυρισμών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΣΑΤΑ 2017.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια