ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Οι χθεσινές συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (5,4)  γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το μεσημέρι, αφαίρεσε από αγροτεμάχιο δύο μεταλλικές πόρτες.


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 30χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, διότι πωλούσε σε διερχόμενους πολίτες μικροαντικείμενα, χωρίς να διαθέτει άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Συνελήφθησαν, χθες στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αιτωλίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Ρουμανίας και Αλβανίας, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια