ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς τιμήν των εθελοντών που μετείχαν στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες


Εκδήλωση προς τιμήν των 130 εθελοντών που μετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα laser 4.7 και βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή των ιστιοπλοϊκών αγώνων,   διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018, στο θεατράκι της Μαρίνας , της Πάτρας, στις 7.30μμ., στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας.
Την πραγματοποίηση της εκδήλωσης είχε ανακοινώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, μετά από συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στη διοίκηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πάτρας Ρίου «Ιάσων», που είχε επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στο γραφείο του, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ( 7-14 Απριλίου 2018),  στην Πάτρα.

Ο κ. Κατσιφάρας είχε συγχαρεί τη διοίκηση του Ομίλου σημειώνοντας πως: «Η επιτυχία σας αντανακλά σε όλους και κυρίως στέλνει το μήνυμα πως η Πάτρα και θέλει και μπορεί να οργανώσει με άψογο τρόπο αθλητικές συναντήσεις διεθνούς εμβέλειας».
Ενώ για την εκδήλωση είχε αναφέρει: «Είναι ανάγκη να επιβραβεύουμε κάθε προσπάθεια, που αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού. Θεωρούμε ως μια ηθική υποχρέωση έναντι όλων αυτών των συμπολιτών που με ανιδιοτέλεια προσέφεραν για να αναδειχθεί η Πάτρα και το μεγάλο αθλητικό γεγονός που διοργανώθηκε».

Η εκδήλωση είναι μια διοργάνωση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Patras – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας , στην οποία θα συμμετάσχει η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας με την Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια