ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καλάβρυτα :Συνελήφθησαν μέλη συμμορίας που διέπραξαν κλοπές και στην Αιτωλοακαρνανία

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike συλλήψεις

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στην Κέρτεζη Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 52, 46, 37 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες προχθές το πρωί, ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, στην Κέρτεζη Καλαβρύτων και  με τη μέθοδο της απασχόλησης, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα και κοσμήματα, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες στην επαρχιακή οδό Κέρτεζης – Καλαβρύτων, να διαφεύγουν με αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, πρόεκυψε ότι οι τέσσερις δράστες, με διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση, είχαν διαπράξει συνολικά τους τελευταίους τέσσερις μήνες, σε ορεινά χωριά των Καλαβρύτων, δυο κλοπές και πέντε απόπειρες κλοπών σε οικίες, από όπου είχαν αφαιρέσει χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι, έχουν απασχολήσει κατ΄ επανάληψη τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα ενώ είχαν σχηματιστεί, κατά περίπτωση, σε βάρος τους, δικογραφίες, από τις Υπηρεσίες Ασφαλείας Πάτρας, Αιγίου, Κάτω Αχαΐας, Πύργου, Αμαλιάδας, Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου, Ναυπλίου, Κορίνθου, Άργους, Λαμίας, Αμφίκλειας, καθώς και Υπηρεσιών της Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων, ενώ το όχημα που χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης των αξιόποινων πράξεων τους.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι  αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια