ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Χριστίνα Κατσούπη: Δυναμική υποψηφιότητα στην Δ.Ε Θεστιέων με τον Γιώργο Παπαναστασίου


Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε Θεστιέων με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή- Τόπος Να Ζεις» του δημάρχου Αγρινίου και εκ'νέου υποψηφίου δημάρχου, Γιώργου Παπαναστασίου είναι η Χριστίνα Κατσούπη.

Η Χριστίνα Κατσούπη από το Καινούργιο με πλούσια κοινωνική δράση στην Δ.Ε Θεστιέων,συμμετοχή σε πολλές δράσεις στο δήμο Αγρινίου και σε συνέδρια, «συνεχίζει μαζί μας την προσπάθεια να κάνουμε το Αγρίνιο ΤΟΠΟ ΝΑ ΖΕΙΣ. 

Μητέρα δύο παιδιών, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αγρινίου, μέλος στην Ακτίνα Εθελοντισμού και μέλος του ΔΣ της ΚΟΙ.ΠΑ καταθέτει την ειλικρινή διάθεση της να προσφέρει στο Αγρίνιο. Χριστίνα, καλή δύναμη!» αναφέρει ο Γιώργος Παπαναστασίου στην επίσημη ανακοίνωση.




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/8/23, 10:14 π.μ.

    Ήρθε η ώρα η Δ.Ε Θεστιέων να εκλέξει γυναίκα στο δημοτικό συμβούλιο.Για αλλαγή να δουμε και μεις ως Θεστιείς μπας και κάποιος ενδιαφερθεί και μετά τις εκλογές για τον τόπο που ζούμε και μεγαλώσαμε.

    Καλή επιτυχία στην κα.Κατσούπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/8/23, 2:31 μ.μ.

    Καιρός ήταν μια δυναμική παρουσία να βγει και να προσπαθήσει,να διεκδικήσει για τον τόπο των Θεστιέων.Ας της δωθεί η ευκαιρία να δοκιμαστεί και να κριθεί,Κάποιοι έχουν κριθεί ανεπαρκείς και έρχεται η ώρα να πάνε σπίτια τους, Καλή μας επιτυχία συνάδελφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/8/23, 2:56 μ.μ.

    Αγαπητή Χριστίνα και συνάδελφε,ευτυχώς που μπορούμε να σε ψηφίσουμε και εμείς από το Αγρίνιο .Αξίζεις, είσαι δίκαια και βοηθάς αθόρυβα,ξέρεις εσύ. Καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/23, 11:14 π.μ.

    Πόσους συμβούλους εκλέγει η Δ.Ε Θεστιέων 2 ή 3;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.