ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Επικίνδυνες λακκούβες στην οδό Φιλελλήνων (ΦΩΤΟ)


Δικυκλιστής που «έπεσε» μέσα με το όχημά του χωρίς ευτυχώς να υπάρξει πτώση στο έδαφος ή ζημιά ενημέρωσε την Αστυνομία.

Δύο επικίνδυνες λακκούβες στην οδό Φιλελλήνων στην συμβολή με την οδό Αφών Πετρούλα έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους διερχόμενους οδηγούς, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος για κάποιο σοβαρό ατύχημα, ενώ, όπως αναφέρουν, δεν υπάρχει καμία μέριμνα ή κάποια σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς και τους πεζούς σε ένα σημείο με αυξημένη κίνηση πλησίον του 3ου Γυμνασίου Αγρινίου.


Το σοβαρό αυτό ζήτημα ανέδειξαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι με φωτογραφίες που απέστειλαν εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους αλλά και τον φόβο τους, καθώς όπως λένε είναι πολύ εύκολο να σημειωθεί σοβαρό ατύχημα.


 Γιαυτό ζητούν να μεριμνήσει άμεσα η δημοτική αρχή, ώστε να επιδιορθωθεί ο δρόμος, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/2/24, 3:17 μ.μ.

    Έχω μια απορία .Από αυτό το σημείο περνάνε καθημερινά όλες οι υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου,καθαριότητα,τεχνική υπηρεσία,αντιδήμαρχοι ,δημοτική αστυνομία,δημοτικοί υπάλληλοι ,πως είναι δυνατόν ένας να μην ενημερώσει την αρμόδια υπηρεσία να πάει να κλείσει τις τρύπες.Είναι δυνατόν να συμβεί ατύχημα και μετά να τρέχουν όλοι,Είναι δυνατόν να πρέπει να πάει η Τροχαία και να στείλει έγγραφο για να ενδιαφερθεί κάποιος αρμόδιος; Τόση αδιαφορία πια.

    Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/2/24, 3:24 μ.μ.

      Δίκαιε έχεις απόλυτο δίκαιο. Άμα όμως χάλαγε σε κάποιον το δικό του μηχανάκι ή το δικό του αυτοκίνητο ,δεν συζητάμε για ατύχημα, τότε να δεις διαμαρτυρίες και αντιδράσεις.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.