ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Κοινωνικό Παντοπωλείο:Μοίρασε 20 τόνους ροδάκινα.

΄Εως αυτή την ώρα συνεχίζεται η διανομή ροδάκινων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου σε οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.Μέχρι πριν λίγο  σύμφωνα...
με την κα.Μακρή Ανθούλα ,υπεύθυνη εθελοντισμού του Δήμου είχαν μοιραστεί ροδάκινα σε 27 προέδρους τοπικών κοινοτήτων.Στο σημείο συναντήσαμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Καλαντζή Κών/νο ο οποίος μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για  περισσεύματα  φρούτων από την διαδικασία εξαγωγής βάσει προγράμματος της Ε.Ε για επισιτιστική βοήθεια.Τα φρούτα προέρχονται από την Νάουσα .


Συνολικά 20 τόνοι ροδάκινα θα μοιραστούν στις πρώτες 1000 οικογένειες ενώ οι υπόλοιπες 1000 θα παραλάβουν την άλλη εβδομάδα.Στόχος είναι η εκμετάλλευση οποιασδήποτε προσπάθειας ενίσχυσης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων.Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο του 2016 με το μοίρασμα και άλλων εποχικών φρούτων.


Επίσης στο πάρκινγκ των δημοτικών σφαγείων όπου γίνεται η διανομή ήταν και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο πάτερ Απόστολος Μπλέτσας,που βοηθούσε στην διαδικασία.