Νέο κρούσμα οικονομικής εκμετάλλευσης του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" σε καιρό κρίσης!Επιτήδειοι οργώνουν...
την Ελλάδα μέσα στην κρίση, εκμεταλλεύονται ευαισθητοποιημένους πολίτες και συγκεντρώνουν χρήματα με το πρόσχημα της υποστήριξης του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Αυτή τη φορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεαρές γυναίκες που εμφανίζονται ως πωλήτριες περιοδικών του συλλόγου «Αγώνας για το Παιδί» που υποτιθέμενα υποστηρίζει οργανώσεις με δράση για παιδιά, κινούνται στην περιοχή του Ηρακλείου, στην Κρήτη.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον Οργανισμό, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056