
Την κλοπή του επαγγελματικού της αυτοκίνητου Nissan τύπου κλούβας κατήγγειλε στην Ασφάλεια Αγρινίου η ιδιοκτήτρια συνεργείου καθαρισμού με έδρα το Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η ίδια στο agriniolike.gr ,ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο μαζί με όλο τον εξοπλισμό που είχε μέσα από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου όπου το είχε σταθμευμένο.Την κλοπή την αντελήφθη νωρίς τα ξημερώματα υπάλληλος της εταιρείας και κατήγγειλαν το συμβάν στην Ασφάλεια Αγρινίου.
Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι ότι μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών της Ακαρνανίας και της Αιτωλίας το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς σήμερα στις 05:00 εγκαταλελειμμένο σε περιοχή κοντά στο Αιτωλικό.Είχε προηγηθεί ενημέρωση από την Ασφάλεια Μεσολογγίου ότι βρέθηκαν το Σάββατο κοντά στον κόμβο Κεφαλόβρυσου πεταμένα έγγραφα και άλλα στοιχεία της εταιρείας.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση φαίνεται να μην έχουν αφαιρέσει κάτι από το όχημα,ενώ η ιδιοκτήτρια θα το παραλάβει σήμερα το μεσημέρι από το Α.Τ Αιτωλικού.
0 Σχόλια
Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.