ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η τοποθέτηση του Νίκου Καζαντζή για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αγρινίου

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καζαντζής

Για όσο καιρό υπηρέτησα, από την θέση του Αντιδημάρχου Αγρινίου, την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αγρινίου, προσπάθησα να είμαι συνεπής ώστε να μην υπάρξει καμία παραφωνία και καμία έλλειψη.
      Τις τελευταίες ημέρες, παρακολουθώ με λύπη μου, να δημιουργούνται στρεβλώσεις τόσον στην αντίδραση του Δήμου, για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες όσο και στην οργάνωση για την αντιμετώπισή τους.
      Έχω τονίσει και στο παρελθόν, αλλά μάλλον δεν υπάρχει θεραπεία, ότι ο Δήμαρχος της πόλης πρέπει να ασχολείται με αυτήν και τα καθήκοντά του.
      Μόλις χθες, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ισχυρίσθηκε  ότι στο παρελθόν έγινε μία (1) συντονιστική σύσκεψη για τα θέματα πολιτικής προστασίας.
      Πρέπει να ενημερώσω τόσο τους Δημότες όσο και τον ίδιο ότι έγιναν τέσσερις (4) συντονιστικές, εκ των οποίων οι δύο (2) αφορούσαν τον επερχόμενο κάθε φορά χειμώνα και τις μαζί με αυτόν πιθανές πλημμύρες και χιονοπτώσεις και οι δύο (2) αφορούσαν τους καλοκαιρινούς μήνες και τον πιθανό καύσωνα και φωτιές.
      Μάλιστα η μία εξ αυτών (αυτήν για την οποία αναφέρθηκε αφού ενημερώθηκε) έγινε με δική μου πρωτοβουλία και ευθύνη, προ πάσης κοινοποίησης εγκυκλίου ή όχλησης, ώστε ο Δήμος Αγρινίου να είναι πανέτοιμος, όπως και ήταν. Βέβαια, βαρύς χειμώνας, τα δύο προηγούμενα χρόνια, δεν υπήρξε αλλά ο Δήμος Αγρινίου ήταν έτοιμος και γι’  αυτό το ενδεχόμενο.
      Ο κ. Παπαναστασίου θα πρέπει, όταν επαίρεται για το έργο της Δημοτικής Αρχής, να αποδίδει την οφειλόμενη «ευγνωμοσύνη» σε όσους φρόντισαν ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Αρχή να είναι ευπρόσωπη και να παράξει έργο, παράλληλα δε να ελέγχει τα του Δήμου του, ώστε να γίνονται εμπροθέσμως οι κατάλληλες διαδικασίες και ενέργειες, για να μην εγείρονται ζητήματα ηθικής τάξεως ή νομικής αταξίας, τα οποία τελικώς τα επωμίζονται οι υπάλληλοι, ως εξιλαστήρια θύματα.

                                                       Αγρίνιο, 11-1-2017
                                  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


                                                ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ          








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια