ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πρόγνωση για την Πέμπτη 2-2

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike καιρός

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 4 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 1 έως 11), 8 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 0 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 14 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους 4-5 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριων εντάσεων 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και αυξημένη υγρασία, με περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

πρόγνωση:meteo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια