ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Στους ρυθμούς της Αποκριάς το Αγρίνιο(φωτο-βίντεο)



Την αποκριάτικη στολή του φόρεσε σήμερα το Αγρίνιο στους ρυθμούς της Αποκριάς 2017.Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης συγκεντρώνονταν παιδιά και γονείς για να βιώσουν το Αποκριάτικο πανηγύρι που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου.



Με τις καιρικές συνθήκες να είναι ιδανικές λίγο μετά τις 11:00 ξεκίνησε η αποκριάτικη παράσταση θεάτρου δρόμου στην οποία συμμετείχαν: ξυλοπόδαρος,ζογκλέρ,εντυπωσιακές φουσκωτές φιγούρες καρτούν,που χόρευαν και είχαν ενεργή συμμετοχή ,παλιάτσοι που εκτέλεσαν ακροβατικά με μονόροδο,ενώ έγινε και face painting.



Για περίπου δύο ώρες οι μικροί πρωταγωνιστές διασκέδασαν  και ευχαριστήθηκαν τα Αποκριάτικα Δρώμενα.
Στην κεντρική πλατεία βρέθηκε και παρακολούθησε μέρος της παράστασης, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γιώργος Παπαναστασίου ,ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση για την εξέλιξη του Αποκριάτικου Πανηγυριού και για το γεγονός ότι μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν.


Επίσης ντυμένη με αποκριάτικες στολές η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου παιάνισε Αποκριάτικες μελωδίες στην κεντρική πλατεία και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης,μεταφέροντας το μήνυμα της Αποκριάς.



Οι πρωταγωνιστές που εκτέλεσαν με επιτυχία τα δρώμενα ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμμετοχή και την Δημοτική Αρχή για την πρόσκληση .

Δείτε σε βίντεο την  LIVE μετάδοση του agriniolike.gr

Και του χρόνου 
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια