ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

"Δυνατό φιλικό"για τις παγκορασίδες του Π.Α.Σ Ιωνικός 80


Δυνατό φιλικό έδωσαν οι παγκορασίδες του  Π.Α.Σ. Ιωνικού ΄80 την Κυριακή απέναντι στην ομάδα της Ελένης Λεγάτου ¨ Ερυθρός Αστέρας Πατρών ¨στο κλειστό γυμναστήριο ¨Κουκούλι ¨.Τα κορίτσια της Αγρινιώτικης ομάδας στάθηκαν επάξια στο τάραφλεξ, ήταν μαχητικές αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα με 3-1. Έγινε και 5ο σετ για να έχουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες.
Εμφανώς ευχαριστημένη η coach Λογκιζίδου καθώς πράγματα τα οποία δουλεύει στην προπόνηση ¨βγήκαν¨ στο δύσκολο αυτό αγώνα. Ο Ερυθρός Αστέρας Πατρών είναι μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου και ο αγώνας αυτός ήταν ένα δυνατό crash test για το παιχνίδι που πλησιάζει της Β΄φάσης του πρωταθλήματος παγκορασίδων.
Τα κορίτσια του Ιωνικού έφυγαν από την Πάτρα ευχαριστημένες και με αρκετές εμπειρίες ,καθώς η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σε γυμναστήριο εκτός νομού με μια ομάδα άλλου ομίλου, με διαφορετική νοοτροπία.
Στο τέλος του αγώνα τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες και μοιράστηκαν στις αθλήτριες από την γηπεδούχο ομάδα κρουασάν και χυμοί.
Να σημειωθεί ότι η στήριξη και η παρουσία των γονιών-συγγενών ήταν αισθητή και από τις δύο πλευρές.
Αθλήτριες Π.Α.Σ. Ιωνικού΄80:Σιακαβέλλα Μ.-Γεωργούση Μ.-Κολύδα Κ.-Βδουκάκη Μ.-Καλαμπαλίκη Μ.-Σαμψώνα Δ.-Ζήσιμου Δ.-Ανάστου Σ.-Νικολοπούλου Κ.-Χαϊντίνη Μ.-Μουτζούρη Μ.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια