ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Αγρίνιο:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την διεξαγωγή του 7ου Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike αρτέμιος

«Περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την ασφαλή διεξαγωγή 7ου  Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’.»


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



Έ χ ο ν τ α ς  υ π ό ψ η:

Τις διατάξεις των άρθρων 52 και 109 του Ν. 2696/99 (ΦΕΚ 57/23-3-1999), «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.
Τις διατάξεις του Π.Δ. 208/2001 (Α-164) «Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών Τροχαίας Ελληνικής Αστυνομίας».
Το έγγραφο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας.
Την υπ’ αριθμ. 1003/15/21-α από 28/4/2017 αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου.
Και αποσκοπούντες



στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα δρόμου, των συμμετεχόντων αθλητών και αθλητριών και στην ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην περιοχή αρμοδιότητάς μας,



Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε



ΑΡΘΡΟ (1)

Τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, την 6/5/2017, για την ασφαλή διεξαγωγή του 7ου  Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’, συνολικής διαδρομής 8 χλμ :

Την σταδιακή διακοπή των κυκλοφορούντων οχημάτων ή την εκτροπή αυτών μέσω παρακαμπτήριων οδών, επί των οδών Κυριαζή, Επισκοπής, της Επ. Οδού Αγρινίου – Αγγελοκάστρου, στο τμήμα αυτής από την οδό Θράκης έως την Δ.Κ. Δοκιμίου, Πλατεία Δοκιμίου, ανώνυμες οδούς Δ.Κ. Δοκιμίου, Παράπλευρη οδό αρδευτικής διώρυγας προς ‘Λεύκα΄, οικισμός Βελούχι και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από ώρα 17.30΄  έως 19.45΄ ώρα.



ΑΡΘΡΟ (2)

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.



ΑΡΘΡΟ (3)

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 06/05/2017 ώρα 17.30΄ .



ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» . Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.


Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Αστυνομικός Διευθυντής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια