ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 3-6

Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Προσφορές σε όλα τα επίπεδα παρουσιάζονται τώρα για το ζώδιό σου. Δείξε μεγάλη προσοχή στις προϋποθέσεις και απόφυγε λανθασμένες επιλογές. Σημαντικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να γίνουν λίγο αργότερα. Η οικογένεια σε απασχολεί επίσης με ένα θέμα που θα βρει επιτυχημένη λύση, χωρίς μεγάλο κόπο. Σύντομα θα ακολουθήσουν ανατροπές που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Αισθηματικές
Βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου, κάνε το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά, για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Ταύρε, να πιστέψεις υποσχέσεις που θα οδηγήσουν σε λάθη. Αγνόησέ τις και συνέχισε τον δρόμο σου. Συμφωνίες και κινήσεις μελλοντικές θα πρέπει να εξεταστούν με κάθε λεπτομέρεια. Ζήτα τη βοήθεια ειδικού σε κάθε περίπτωση. Μην συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια πριν δρομολογηθούν πλήρως.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις κάποια απομόνωση. Μίλα με το ταίρι σου, για να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σύντομα θα βρεις εκείνον που θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις κάποια θέματα που αφορούν το μέλλον. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Κάποια αγαπημένα πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και δεν θα πρέπει να τους την αρνηθείς. Μην φοβηθείς να δώσεις λύσεις σε θέματα που φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι ο σωστός τρόπος αντιμετώπισής τους. Η τύχη βρίσκεται με το μέρος σου και η διάθεσή σου βελτιώνεται σταθερά. Κάποιες μικρές καθυστερήσεις θα δοκιμάσουν περιστασιακά την υπομονή σου.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να ξεχάσεις παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Δώσε προταιρεότητα στο ταιρι που έχεις αυτό το καιρό. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Έρχονται καλύτερες μέρες για σένα που κοιμάσαι μόνος σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Θα σε απασχολήσουν κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένταση θα επικρατεί το ερχόμενο διάστημα, αγαπητέ Καρκίνε, στις οικογενειακές σου σχέσεις. Η οικογένεια σε κουράζει πολύ και δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η διάθεσή σου να ξεφύγεις σε οδηγεί σε διασκεδάσεις που σε απομακρύνουν από τον στόχο σου. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στη διαχείριση του χρόνου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς έτσι ώστε να περνάς εποικοδομητικό χρόνο μαζί του. Εσύ που έχεις αγκαλιά το μαξιλάρι σου, θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου άμεσα.

Επαγγελματικές
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ικανοποιήσουν. Θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ
Οι υπερβολές, αγαπητέ Λέων, μπορούν να βλάψουν μια συνεργασία. Επιπλοκές και εμπόδια θα ξεπεραστούν με υπομονή και ψυχραιμία. Η ένταση θα οδηγήσει σε λάθη που κοστίζουν. Η ανάγκη σου για πρόοδο οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις. Δείξε αυτοσυγκράτηση. Η ευελιξία που θα δείξεις τώρα θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν μια καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που είχες στο μυαλό σου ότι αρχίζουν και υλοποιούνται. Για τις μοναχικές ψυχές, η περίοδος αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά διαδραματίζονται τώρα, αγαπητέ Παρθένε, μέσα στον συγγενικό σου κύκλο. Απόφυγε να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορούν να σε δεσμεύσουν μακροπρόθεσμα. Τα έξοδα είναι αυξημένα και πιέζεσαι αρκετά. Κάποιοι φίλοι θα γίνονται επιθετικοί με το παραμικρό -αγνόησέ τους και ασχολήσου με τα προσωπικά σου ζητήματα

Αισθηματικές
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν την καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν δεν έχεις ταίρι, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά. Τα οικονομικά σου, με τις πολλές προσπάθειες που έχεις κάνει, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.



ΖΥΓΟΣ
Συζητήσεις που δεν καταλήγουν κάπου εδώ και καιρό θα πρέπει, αγαπητέ Ζυγέ, να σταματήσουν οριστικά. Η τροπή θα σε ικανοποιήσει αρκετά και θα καταφέρεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητά σου με επιτυχία. Αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα δικαιωθείς σε όλα τα επίπεδα. Η ζωντάνια και ο δυναμισμός σου κερδίζουν συμπάθειες στον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές
Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις χάρη και στη μεγάλη κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς και μην συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλά να κάνεις. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι απαραίτητο, αγαπητέ Σκορπιέ, να κινηθείς άμεσα για να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιοι συνεργάτες δρουν πίσω από την πλάτη σου. Λάβε τα μέτρα σου και φέρσου ανάλογα. Η οικογένεια σε στηρίζει και μπορείς να τα καταφέρεις. Μην απελπίζεσαι και μην εκθέσεις τα σχέδιά σου σε κανέναν πριν πάρουν τη τελική τους μορφή.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στα αισθηματικά σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, ώστε να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης για τελευταία μέρα στους Διδύμους θα βελτιώσει την επικοινωνία σου, ώστε κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στα επαγγελματικά σου. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έντονη δραστηριότητα της καθημερινότητάς σου σε κουράζει, αγαπητέ Τοξότη. Προστάτεψε τις δυνάμεις σου γιατί τα δύσκολα δεν ήρθαν ακόμα. Κάποια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, τώρα θα βρουν εύκολα λύση. Επιτυχίες και απρόσμενα κέρδη θα δικαιώσουν τη στάση σου σε όλα τα επίπεδα. Η ευτυχία που έρχεται θα έχει διάρκεια.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία. Το πάθος θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Δεν χρειάζεται να σε πιάνουν οι ανασφάλειες. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις. Σημασία όμως έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, τις δυσκολίες να σε αποθαρρύνουν. Συνέχισε με δυναμισμό προς την πραγματοποίηση της προσωπικής σου φιλοδοξίας και θα τα καταφέρεις. Μην παραμελείς τις υπόλοιπες ανάγκες σου, δείξε προνοητικότητα και περίμενε υπομονετικά να ξεδιαλύνει το τοπίο από την ομίχλη.

Αισθηματικές
Προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου, να απαλλαγείς από το άγχος και να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σου έκανε πολύ καλό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, σίγουρα αυτή την περίοδο θα σου συμβούν τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδά σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου έχει αυξήσει τα προβλήματα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και οι απαιτήσεις σε αγχώνουν. Βάλε τάξη στις ανάγκες σου και τήρησε αυστηρά το πρόγραμμά σου, ώστε να τα καταφέρεις. Μην αποπροσανατολίζεσαι από τις αρχικές σου κινήσεις. Δείξε προσοχή σε συζητήσεις και επικίνδυνα λόγια που θα ακούσεις.

Αισθηματικές
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και έτσι θα μπορέσεις να δώσεις έναν καλό τόνο στη σχέση σου και το ταίρι σου να περάσει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη βιώνεις τη μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες στα αισθηματικά σου.

Επαγγελματικές
Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να σταματήσεις να κάνεις "ανοίγματα".



ΙΧΘΕΙΣ
Η γοητεία και ο δυναμισμός σου βρίσκονται στα ύψη. Οι προσωπικές σου επιδιώξεις αρχίζουν να ικανοποιούνται και το μέλλον διαγράφεται ικανοποιητικό για το ζώδιό σου. Μία περίεργη κίνηση κάποιου δικού σου ατόμου θα φέρει ανατροπή στις ισορροπίες -διατήρησε την ψυχραιμία σου και συγκράτησε τα λόγια σου για να μην υπάρξουν συνέπειες.

Αισθηματικές
Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν την καλή πορεία της σχέσης σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν ό,τι καλύτερο αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία. Μπορείς λοιπόν να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, οι καταστάσεις είναι καλές. Καλό θα είναι να περάσεις τη μέρα σου έτσι όπως έρθει, χωρίς να ασχοληθείς με καταστάσεις που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου φέρουν. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν.

προβλέψεις:tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια