Επίσκεψη του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου στο εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα"


Ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, που μας επισκέφτηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου κ. Νίκος Καραγέωργος.
 Ο κ. Νίκος Καραγέωργος  παρακολούθησε την ομάδα του θεατρικού παιχνιδιού των εκπαιδευομένων νέων μας, η οποία παρουσίασε σκηνές από το Θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».
  Οι εκπαιδευόμενοι μας  χάρηκαν και ενθαρρύνθηκαν με  την παρουσία του, τον ευχαρίστησαν και εξέφρασαν την επιθυμία τους να είναι πάντα δίπλα τους.  Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου,  ενθουσιασμένος και συγκινημένος δήλωσε ότι « Είναι από τις πιο σημαντικές μου εμπειρίες στο θέατρο όπου οι εκπαιδευόμενοι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του  Εργαστηρίου  «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»  απέδωσαν από καρδιάς δύσκολες σκηνές. Ανακάλυψα την αλήθεια και την αυθεντικότητα  μέσα από τη θεατρική τους δράση. Πολλά συγχαρητήρια  στο δύσκολο και υπέροχο έργο που επιτελείται στο Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
                                                              Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι - Αγρίνιο
                                                                               

Share on Google Plus
TO No1 Αγρινιώτικο-Ανεξάρτητο blog.Επικοινωνία:agriniolike@gmail.com
    Agriniolike 1
    Agriniolike.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.