ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/recent/ticker-posts

Η Φιλαρμονική Αμφιλοχίας στην Οδησσό Ουκρανίας


Μία άκρως τιμητική πρόσκληση για να συμμετάσχει στην εκδήλωση προς τιμήν των εορτασμών της πόλης της Οδησσού για τα 223 χρόνια από την ίδρυση της, έλαβε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας από το "Ίδρύμα Μπούμπουρα", γεγονός ενδεικτικό της αξίας της και της αναγνώρισης που τυγχάνει ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η η Φιλαρμονική του Δήμου Αμφιλοχίας είναι μία εκ των καλυτέρων της χώρας κι επιλέγει να πλαισιώσει την σπουδαία αυτή εκδήλωση, με δύο μοναδικές συναυλίες η μια εκ των οποίων θα γίνει στη φημισμένη όπερα της Οδησσού στις 3 Σεπτεμβρίου.
Σημαντικό ρόλο στην αποδοχή και τιμητική διάκριση της Φιλαρμονικής αποτέλεσε  ι η εγκάρδια  υποστήριξη από το Δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Απόστολο Κοιμήση προς τη Φιλαρμονική προσφέροντας έτσι, για μια ακόμη φορά, τη δυνατότητα να αποκτήσει μια πολύτιμη εμπειρία αλλά και να προβληθεί ο Δήμος!


Το  «Ίδρυμα Μπούμπουρα»
Η κοινωφελής οργάνωση «Ίδρυμα Μπούμπουρα» ασχολείται με την παροχή βοήθειας στους τομείς της φιλανθρωπικής και κοινωφελούς δραστηριότητας (εκπαίδευση, προστασία υγείας, οικολογία, κοινωνική προστασία, πολιτισμός και τέχνη, επιστήμη και αθλητισμός κι αλ.), καθώς και την ανάπτυξη και υποστήριξη αυτών των τομέων προς το κοινό  συμφέρον.
Μεταξύ των σκοπών του Ιδρύματος είναι η ανάπτυξη των περιφερειακών προγραμμάτων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η αναζήτηση και η ανάπτυξη ταλαντούχας νεολαίας, η συμβολή στην κοινωνική επανένταξη των ανθρώπων σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, των αναπήρων κι αλ., οι οποίοι έχουν ανάγκη στην περιποίηση, η ανάπτυξη και η διαμονή του ελληνικού πολιτισμού στην Ουκρανία, η προστασία και η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, των μνημείων ιστορίας και πολιτισμού, και πολλά άλλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια